Impressum

Verantwoordelijk voor deze website is IRSE Dutch Section, opgericht in 2008 als vereniging ter bevordering van de doelstellingen van IRSE UK. Statutair gevestigd te Utrecht, KvK Eindhoven No 30247648

Eventuele vragen over de website of de inhoud daarvan kunt u richten aan Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

 

Disclaimer: De IRSE Dutch Section doet haar best om de getoonde informatie zo nauwkeurig en compleet mogelijk weer te geven.
Wij wijzen er nadrukkelijk op dat voor de historische informatie op de website deze informatie slechts vanuit een historische interesse relevant is en alleen is bedoeld voor de bestudering van de ontwikkeling van de algemene principes van de spoorwegbeveiliging. In vele gevallen is de informatie achterhaald en is het niet aan te raden op enigerlei wijze te vertrouwen op de correctheid, compleetheid of juistheid daarvan. Het IRSE en de IRSE Dutch Section aanvaarden geen enkele aansprakelijkheid voor de gevolgen van het gebruikmaken, op welke wijze dan ook, van de op deze site beschikbare informatie.