Technical Visit Railcenter

Dit keer hebben we een uitgebreid, interessant en interactief programma staan bij het Railcenter te Amersfoort.

Welke onderwerpen staan er allemaal op het programma?
  1. Een demonstratie van het ERTMS-testlab.
  2. Internet of Things (IoT) Aan de hand van diverse sensoren die in de infra en trein geplaatst kunnen worden zal getoond worden hoe snel informatie te vergaren zodat storingen kunnen worden voorkomen.
  3. Een uitleg over de digitale basis van de toekomst: de Object Type Libery (OTL) en IMspoor.
  4. Werken met de "magische" bril waarbij monteurs naar de infrastructuur kijken en in de bril de benodigde informatie te zien is, Augmented Reality of the Caternary.
  5. Door met een tablet een virtuele wisselsteller te bewegen, lijkt de situatie net echt, zelfs de motor van de steller kan worden bediend, Augmented Reality voor wissels
  6. Aan de hand van simulaties zal getoond worden wat er geleerd is uit de vliegtuigindustrie. Deelnemers worden ook uitgenodigd om in de machinistenstoel plaatst te nemen.

Kortom een vol programma en om een ieder de mogelijkheid te geven om kennis te nemen van de onderwerpen werken we met groepen van maximale 8 personen. Het aantal bezoekers is daarmee gelimiteerd op 48.

Reserveren kan alleen op uitnodiging via Eventbrite.

Wees er snel bij want vol=vol. Heb je een ticket kunnen bemachtigen maar kan je toch niet komen, geef dit dan z.s.m. door zodat een ander IRSE lid van deze plek gebruik kan maken.

Hoe ziet het totale programma er dan uit?
13:30: Ontvangst
13:45: Start deel 1, technical sessions
15:15: Pauze
15:45: Start deel 2, technical sessions
17:15: Borrel, napraten, netwerken.
18:30: Einde
Voor elk onderwerp hebben we een half uur uitgetrokken.
We hopen dat je komt!

Waar gaan we heen met de trein?

Waar gaan we heen met de trein?

Professor Rob Goverde herhaalt zijn intreerede voor de IRSE-Nederland!

Prorail
Moreelsepark 2
Tulpenburg 28-2
3511 EP Utrecht
Nederland
Het evenement wordt gehouden op de volgende tijd, datum en locatie:
Donderdag 28 februari 2019 van 16:00 tot 19:00 (CET)


Aanmelding is verplicht. IRSE leden hebben een uitnodiging via eventbrite ontvangen.

Programma 2019

Concept Programma 2019

Het bestuur werkt hard aan het programma voor 2019, maar kan op dit moment nog geen harde planning publiceren. We zijn natuurlijk ook nog eens heel druk met de organisatie en voorbereiding van de Aspect 2019 conferentie op de TU Delft in Oktober. Veel hangt af van de bereidheid van bedrijven en projecten om ons te ontvangen en we merken dat dat moeilijker wordt. Heb je zelf een idee voor een lezing, bezoek of demonstratie binnen je bedrijf/organisatie die je zou kunnen helpen organiseren voor je collega IRSE NL leden, neem dan eens contact op met het bestuur via het contactformulier op onze site of stuur een email aan secretaris@irse.nl

Aspect 2019