IRSE Nederland Jonge Leden


IRSE-NL heeft een actieve groep jonge leden (leden jonger dan 35 jaar en leden die "de eerste stappen" in hun seinwezen carrière aan het zetten zijn). Ze werken nauw samen met de Younger Members section.
Doel van de Younger Members section is bij te dragen tot en verbetering van de voordelen die de IRSE voorziet voor haar jongere leden. Focus hierbij is de coördinatie van Younger Members evenementen en communicatie.

Heb jij een boeiend, vernieuwd en/ of interessant project, waar je graag meer over wilt vertellen aan de (J)IRSE, doe een voorstel voor een presentatie en / of een bezoek. Neem contact op met Fred Kossen. Wij zullen dan proberen om hier vervolgens in overleg met de indiener weer invulling aan te geven.

Namens IRSE Nederland willen we jullie wijzen op de mogelijkheid een (Hewlett-Fisher) beurs van de IRSE te verkrijgen, voor een bezoek aan de International Technical Convention in Zwitserland van 28 mei tot 1 juni 2018 (zie bijgevoegd programma). Deze beurs is voor IRSE leden die op 28 mei 2018 nog geen 35 jaar oud zijn. Het gaat om een bedrag van 800 Engelse ponden voor reis en verblijf, naast de toegang tot de conventie. Het thema van de conventie is dit jaar “Safety in Long Railway Tunnels”.
Indien je geïnteresseerd bent en gebruik wilt maken van deze beurs, dan dien je je aan te melden vóór 15 februari 2018.
Als je besluit je aan te melden voor de beurs, geef dan even een seintje aan Fred Kossen, het “jonge leden bestuurslid”.
Meer informatie over de conventie is beschikbaar op https://www.irsecon18.ch/ en http://www.irse.org/events/public/annualconvention.aspx.

In 2016 kreeg Tom Jansen een beurs toegekend voor de Convention 2016 in China en tijdens de bijeenkomst op 18 mei vertelde hij over zijn ervaringen.

Daarnaast kun je als je overweegt lid te worden gebruik maken van ons aanbod voor een proeflidmaatschap. Ben je werkzaam in het seinwezen of telecommunicatie vak, en nog geen 35 jaar, meld je dan nu aan voor een vrijblijvend proeflidmaatschap van een jaar.
Tijdens dit jaar word je uitgenodigd voor alle IRSE Nederland events.
Om je aan te melden, stuur je een email naar info@irse.nl met onderwerp ‘Proeflidmaatschap IRSE’ en met een vermelding van je naam en je geboortedatum, of vul het contactformulier op de IRSE NL website in.